måndag 1 november 2010

Det går åt rätt håll

Det går åt rätt håll för sjuklingarna här i familjen. Var och hälsade på syrran på sjukhuset och hon fick svar på röntgenbilderna idag och det går åt rätt håll som sagt. Nu ska dom bara få kontroll på allt och sen måste hon bli starkare sen kan hon få åka hem. Efter att ha varit sängliggandes i 4 veckor så tappar man en hel del kroppsstyrka så kan hon bara bli stark nog att orka gå upp på toaletten själv och sånt så ska hon nog snart få komma hem.

Min söta lilla Snuttis gick det bra för idag med sina två operationer. Vi fick hämta honom på eftermiddagen och han var lite vimmel kantig när han kom hem. Han gick som Bambi på hal is, min sötis men han var hungrig så vi tar det som ett gott tecken på att han mår bra. Nu ligger han här bredvid mig och sover så gott, snarkar ordentligt. Får han bara sova ordentligt och ta det lugnt i ett par dagar så kommer han vara fit for fight snart igen :)

Om nu bara pappa kan bli bra i sitt ben igen så han kan gå ordentligt igen så ska snart den här familjen vara tillbaka på banan igen :) Konstigt att allting kommer på en och samma gång men tycker alltid det är så. Men nu när allt de här är gjort så hoppas vi att vi får hålla oss friska och krya ett tag framöver nu.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att höra att ni är en helt kry familj snart igen =)
    Kram

    SvaraRadera