torsdag 13 januari 2011

Bra kurs

Idag hade vi heldag med kursen ledarskap. Det är verkligen en riktigt bra kurs och lärare. Idag har vi pratat om personlighetstyper och beteendemönster samt motivation. Beteendemönster och personlighetstyper var riktigt intressant då vi själva har fått göra ett test för att se vilken typ vi är som ledare/person. Jag blev den typen som jag trodde att jag var men det var kul att få lite mer "kött på benen" om dom olika typerna som finns och om vilka styrkor och svagheter man har samt vilka problem som kan uppstå mellan dom olika typerna.
Det är jätte kul att se vilken typ alla i klassen är och hur det påverkar gruppdynamiken.
Sen pratade vi även en del om motivation vilket också är intressant. Vi kommer som sagt fortsätta med denna kurs i morgon, även då heldag, ska bli jätte kul :)

Efter skolan blev det träning. Det är lite svårt att spontan träna nu efter nyår när alla med sina nyårslöften är på gymet. Men jag fick plats på ett pass på hötorget i alla fall så det vara bara att köra på de. Längtar tills alla nyårslöftentränare har tappat motivationen så man kan spontanträna lite bättre, hihi :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar