söndag 22 augusti 2010

Vissa är lite finare än oss andra

Vissa är som sagt lite finare än oss andra, i alla fall enligt dom själva.
Den här veckan på gymmet så har det vid två olika träningar varit minst en person per pass som tycker att han/hon inte behöver torka av sin svettiga cykel efter sig. Inte heller torka upp dom stora pölarna med svett som har droppat ner på golvet bredvid cykel. Dom tycker nog helt enkelt att dom är för fina för de, att någon annan ska gör de. De är något som stör mig något så fruktansvärt mycket! Hur äckligt är det inte att komma in direkt efter denna person och sätta sig på den äckliga svettiga cykeln som kanske till och med har stora svettpölar bredvid. Hur tänker folk??!!

Det är ju inte bara den här veckan som jag har sett att detta sker utan händer faktiskt ganska så ofta. Vad har hänt med att tänka att man ska lämna cykeln, eller saker generellt, i de skick man själv vill få det i?!

Det finns många exempel, men ett är toaletter på tillexempel jobbet. Där ligger det papper på golvet, ja kanske till och med vatten (eller är det kiss??.....). Det kan vara så att det inte är spolat när man kommer in. Är det så folk gör hemma eller??!!! Bara för att det inte är hemma hos en själv kan man då bete sig hur som helst?

Ett annat exempel är alla dom som inte kan ta bort sin bricka på McDonalds. Lämnar dom maten kvar på bordet när dom ätit och hoppas på att någon annan ska städa upp efter dom, eller??
Som sagt finns många exempel och det finns många saker som gör mig irriterad. Ibland undrar jag vad det är för fel på folk. Vart är vi (dom?) på väg?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar