måndag 23 augusti 2010

Första dagen

Då var första skoldagen avklarad. Den har varit lång, väldigt intensiv med mycket information men ack så bra :)
Det var jätte kul att äntligen få träffa sina klasskamrater. Båda tjejerna jag träffade på intervjudagen, Cissi och Elin, kom in så det var jätte kul att få träffa dom igen, i alla fall 2 bekanta ansikten :)
Det har varit en hel del information om alla kurser vi ska läsa, om praktiken, om projekt, om alla studieresor vi ska göra, ja om allt. Sen fick även alla i klassen göra en kort presentation av sig själva vilket var kul, nu har man i alla fall en liten bild av alla. Sen hur många namn man kommer ihåg är en annan femma :)
Vi hade även fotografering idag, gruppbild samt enskild, precis som när man gick i skolan, hihi. Det kommer sedan att visas på Bosöns hemsida tillsammans med en informationsruta om varje person.

Imorgon är det tävlingsdag för hela skolan. Alla klasser är med och vi är indelade i olika lag tillsammans med dom andra. Jag och en tjej från klassen är i samma lag sen är det nya människor. Ska bli jätte kul. Jag tror att det kommer att vara både vanliga grenar samt konstiga grenar men vi har inte fått någon information alls om de så det blir spännande att se imorgon var det blir :)

Det är ingen lugn start på vår studietid utan här körs det igång på en gång. På onsdag är det planeringsdag samt även vårt första fyspass. Vad exakt de kommer bli har vi inte fått veta, bara att det kommer vara inomhus. Vår ena klassföreståndare är instruktör på SATS så man vet ju aldrig vad det kan bli. En sak är säker, det kommer bli tufft. Dom kommer säkert vilja sätta nivån så dom kommer helt klart göra allt för att köra skiten ur oss, haha! :)
På torsdag börjar vår första kurs så då är det en heldag med DRAMA! Herregud säger jag bara, hur ska de gå, haha! Förra året hade dom fått leka Parlamentet, med tips från coachen och allt vad som brukar vara med där. Låter ju kul men otroligt svårt, att vara kvicktänkt och rolig, låter inte som nåt för mig, hihi. Men vad vi får göra återstår att se :)
Sen på fredag börjar vår nästa kurs som är Friskvård.
Den kursen fortsätter även nästa vecka då vi på måndag åker till Gotland i 3 dagar där vi bla ska cykla, gå på studiebesök med mera med mera.
Ja som sagt, här kör det igång i 190, ingen mjukstart här inte, men jag är taggad upp till öronen så bring it on :)

Vårt studieår kommer att avslutas med en studieresa och våra klassföreståndare vill jätte gärna att vi åker till Florida och är med på ett konvent där. Det tycker jag låter toppen, en vecka i Florida i juni, kan de bli bättre?!! Men det är inte till 100% bestämt än så vi får se vart vi åker.
Förra årskursen åkte till Marbella, inte helt fel de heller så de kommer säkert bli bra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar