måndag 24 maj 2010

Fint väder igen

Vart är det alltid fint väder när man jobbar? Varför kunde de inte ha varit sånt här bra väder igår när man var ledig?!
Det är fullt upp på jobbet idag, har mycket att göra då vi hade server-kraschar förra veckan så har en del jobb som ligger och väntar. Men har hunnit med en hel del under förmiddagen så känns som om jag har jobbat ikapp.
Nu är det snart lunch dags och idag ska avdelningen luncha tillsammans då JD ska sluta på vår avdelning. Eller egentligen har han redan slutat, de gjorde han för en vecka sen men han har börjat en ny tjänst inom företaget så idag är han här och har några möten och då ska vi passa på och ha en liten avslutningslunch :)
Ska bli skönt att få komma ut en sväng, så tråkigt att sitta inne när det är så fint väder. Varför kan man inte få sitta ute och jobba såna här dagar :)

Igår var jag hemma hos Anna, Jonas och Philip. Det var super trevligt, som alltid. Som vanligt får man jätte god mat och fika när man är där. Igår blev det grillat till lunch, kyckling och hemmagjord potatissallad. Sen blev det jätte gott fika, kolakakor och moccarutor :)
På eftermiddagen åkte Jonas iväg på golftävling och då gick vi ut på en promenad men det var inte så skönt ute så vi gick in ganska snabbt igen och då tyckte vi att vi gjort oss förtjänt av lite mer fika, gott :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar